Hedelmäinen härkäpapukauravuoka resepti

Hedelmäinen härkäpapukauravuoka
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmista kerralla iso määrä uuniruokaa. Saat ruokiin makua ja vaihtelua käyttämällä tuoreita tai kuivattuja hedelmiä. Tässä uuniruuassa tuore persikka ja luumu maustavat härkäpapua ja kauraa. Voit käyttää härkäpapurouheen tilalla myös herne- tai soijarouhetta. Kauran tilalla voit käyttää riisiä tai kvinoaa.

Ainesosat

3,5 dl gluteenittomia kaurasuurimoita
2 dl härkäpapurouhetta
1 persikka
2 luumua
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1,5 tl suolaa
1 rkl oreganoa
1,2 l vettä
Vuoan voitelu: maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: härkäpapu, persikka/nektariini, luumu, sipuli, valkosipuli, ruokasuola, oregano, vesi, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a, gluteeniton kaura

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Voitele uunivuoka.

2. Mittaa vuokaan kaura ja huuhdeltu härkäpapurouhe.

3. Pese ja pilko hedelmät. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää vuokaan.

4. Mittaa vuokaan mausteet ja neste. Sekoita.

5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 60 minuuttia.

Vinkki: Voit ripotella paistamisen puolivälissä vuoan pinnalle maidotonta "juusto"raastetta.