Hedelmämyslipuuro resepti

Hedelmämyslipuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmiista myslistä voi keittää puuron. Jos haluat puurosta löysää, jätä jauhoseos pois. Tarjoile esimerkiksi kookoshiutaleiden, hedelmäpalojen tai marjojen kanssa.

Ainesosat

1 dl gluteenitonta hedelmämysliä
0,5 dl gluteenitonta karkeaa jauhoseosta
ripaus suolaa
2,5 dl kylmää vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, vesi, maissi (vihannes), E322/auringonkukkalesitiini, viinirypäle/rusina, auringonkukkaöljy, taateli, riisijauho, auringonkukka/siemenet, kookos, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), sokerijuurikaskuitu, ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Sekoita vispilällä tasaiseksi.

2. Kiehauta puuro koko ajan kauhalla hämmentäen. Sammuta levy ja anna puuron tekeytyä kannen alla pari minuuttia.