Hunaja-banaanipuuro resepti

Hunaja-banaanipuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Hunaja ja banaani tuovat puuroon makeutta. Voit lisätä banaanit jo puuron keittovaiheessa tai pilkkoa ne vasta valmiin puuron päälle. Valitse ruokavalioon sopivat puurohiutaleet.

Ainesosat

1 l vettä
4 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 banaania
1,5 rkl hunajaa
0,75 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, banaani, ruokasuola, gluteeniton kaura, hunaja

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta vesi. Lisää hiutaleet. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 8 minuuttia välillä sekoitellen.

2. Kuori ja viipaloi banaanit. Jätä halutessasi osa viipaleista koristeeksi.

3. Lisää banaanit ja hunaja puuroon. Keitä vielä muutama minuutti.

4. Mausta puuro halutessasi suolalla.