Hunaja-marjaomeletti resepti

Hunaja-marjaomeletti
Kasvisruuat
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Täytä omeletti vaihteeksi makeilla täytteillä. Vaihtele käyttämiäsi marjoja ruokavalion ja sesongin mukaan. Voit tarjoilla omeletin esimerkiksi ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.

Ainesosat

Omeletti:  
4 kananmunaa
4 rkl vettä
0,5 tl suolaa
Paisto:  
1 rkl öljyä
Täyte:  
200 g mansikoita ja punaherukoita
0,5 dl juoksevaa hunajaa
Linkitetyt ruoka-aineet: kananmuna, vesi, ruokasuola, mansikka, punaherukka, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, hunaja

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl

1. Sekoita munat ja neste kevyesti. Lisää suola.

2. Kuumenna rasva pannulla ruskehtavaksi. Kaada munaseos pannulle ja levitä koko pohjalle pannua käännellen. Kypsennä minuutti tai kunnes pohja on kauniin ruskea.

3. Kaada marjat munakkaan toiselle reunalle ja valuta hunaja päälle. Käännä toinen puoli peitteeksi ja valuta munakas lautaselle. Valuta päälle hiukan hunajaa.