Jauheliha-makaronikeitto resepti

Jauheliha-makaronikeitto
Keitot
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Keitto valmistuu nopeasti käyttämällä pakastejuureksia. Voit myös valita itsellesi mieleisiä tuoreita juureksia. Varaa silloin aikaa kasvisten pilkkomiseen.

Ainesosat

400 g jauhelihaa
200 g kuutioitua sipulia (pakaste)
1 l vettä
200 g keittojuureksia (pakaste)
70 g tomaattisosetta
3,5 dl gluteenitonta makaronia
1 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: nauta/härkä, sipuli, vesi, porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, tomaatti, ruokasuola, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, soijajauho, E471

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
5
kpl

1. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot pannulla.

2. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää ruskistettu jauheliha-sipuliseos, keittojuurekset ja tomaattisose. Keitä n. 10-15 minuuttia.

3. Tarkista käyttämäsi pastan keittoaika. Keitä keittojuurekset tarvittavan kypsiksi ennen makaronien lisäämistä. Lisää lopuksi suola.

Reseptiin liittyviä tuotteita