Jauhelihapihvit resepti

Jauhelihapihvit
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helpot ja nopeat jauhelihapihvit maistuvat esimerkiksi perunasoseen kanssa. Kokeile myös hampurilaispihvinä. Saat vaihtelua pihveihin käyttämällä kanajauhelihaa.

Ainesosat

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
70 g pekonia
400 g sika-nautajauhelihaa
0,5 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 dl gluteenitonta korppujauhoa
0,5 dl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: sipuli, valkosipuli, nauta/härkä, sika, ruokasuola, valkopippuri, vesi, peruna (juures), E471, rypsiöljy, E450, E300, E330, E331

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi pekoni. Paista sipuleita ja pekonia hetki pannulla.

2. Sekoita kaikki aineet. Turvota taikinaa hetki.

3. Muotoile pihveiksi. Paista pannulla noin 3 min/ puoli tai 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Reseptiin liittyviä tuotteita