Kalkkunamakaronilaatikko resepti

Kalkkunamakaronilaatikko
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ruokavalioon sopiva pasta ja kalkkuna toimivat hyvänä pohjana uuniruualle. Täydennä laatikkoruokaa mieluisilla vihanneksilla tai nauti tuoresalaatin kera.

Ainesosat

200 g gluteenitonta makaronia
1 sipuli
150 g kalkkunaleikkelettä
0,5 tl suolaa
200 g laktoositonta tuorejuustoa
5,5 dl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: sipuli, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vesi, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, kalkkuna, E450, E451, E316, polydekstroosi, E250

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Esikeitä makaroneja reilut 5 minuuttia. Pilko samaan aikaan sipuli ja kalkkunafile.

2. Kaada puolet makaroneista vuokaan. Lisää päälle sipuli- ja kalkkunakuutiot sekä hiukan suolaa.

3. Levitä päälle loput makaronit.

4. Valmista kastike. Sulata tuorejuusto kuumaan veteen. Kaada kastike vuokaan niin, että makaronit peittyvät.

5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.