Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Täytä kanat mehevällä kasvistäytteellä. Tarjoa esimerkiksi perunasoseen tai riisin kanssa.
Ainesosat
2 | sipulia |
1 | valkosipulinkynsi |
2 rkl | öljyä |
200 g | pakasteherneitä |
2 rkl | tuoretta minttua |
2 dl | kanalientä (tarkista sopivuus ruokavalioon) |
0,25 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
4 | broilerin rintafileetä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, valkosipuli, herne, minttu, ruokasuola, hiivauute, kana, rypsiöljy, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kattilassa öljyssä muutama minuutti.
2. Lisää kattilaan herneet, minttu ja kanaliemi. Keitä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Laita valumaan siivilään. Ota neste talteen.
4. Tee broilerin rintafileen paksuimpaan kohtaan pitkä viilto. Lusikoi taskuun täytettä. Sulje reuna cocktailtikulla.
5. Nostele täytetyt palat uunivuokaan. Lusikoi loppu täyte palojen päälle. Kaada aiemmin talteen otettu neste vuoan pohjalle.
6. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Poista tikut ennen tarjoilua.