Kasviswokki savulohella resepti

Kasviswokki savulohella
Kalaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Wokkiin voit käyttää erilaisia kasviksia, lihoja ja kasviproteiineja makusi ja ruokavaliosi mukaan. Wokki on nopea arkiruoka, kun käytät valmiita pakastekasvissekoituksia. Voit myös pilkkoa tuoreet kasvikset itse.

Ainesosat

300 g pakastekasviksia (tarkista ainesosat)
200 g ruusukaalia (pakaste)
1 dl vettä
150-200 g savulohta
70 g purjosilppua
1 rkl pellavansiemeniä
0,5 dl tuoretta tillisilppua
0,5 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
Linkitetyt ruoka-aineet: porkkana, parsakaali, vihreä papu, sipuli, vesikastanja, kukkakaali, paprika (vihannes), ruusukaali/brysselinkaali, vesi, lohi, purjo, tilli, ruokasuola, pellavansiemen, oregano, basilika, valkosipuli, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kaada pakastekasvikset suoraan pussista kuumalle pannulle. Lisää hieman vettä.

2. Kypsennä muutama minuutti. Lisää lohipalat ja sekoittele, jolloin kala pilkkoutuu. Paista, kunnes kala on kypsää.

3. Lisää muut ainekset. Tarkista maku.