Kaura-aprikoosipannukakku resepti

Kaura-aprikoosipannukakku
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tämä helppo, ohuehko pannukakku saa makua kuivatuista aprikooseista. Huomaa, että kuivatuissa aprikooseissa voi olla rikkidioksidia. Jos tarvitset pannukakun ilman rikkidioksidia, luomu kuivatuista aprikooseista löytyy vaihtoehtoja. Voit vaihtaa aprikoosin tilalle myös jonkin toisen kuivatun hedelmän.

Ainesosat

6 dl kasvijuomaa (gluteenittomasta kaurasta)
3 kananmunaa
3 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 rkl siirappia
0,25 tl suolaa
6 kuivattua aprikoosia
Linkitetyt ruoka-aineet: kananmuna, siirappi, ruokasuola, aprikoosi, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, gluteeniton kaura, rapsiöljy, E340, E418, E101

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
12
kpl

1. Sekoita kulhossa kaikki muut ainekset paitsi aprikoosit.

2. Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

3. Saksi aprikoosit paloiksi taikinan päälle.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.