Kaura-banaanituorepuuro resepti

Kaura-banaanituorepuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaani tuo makeutta tuorepuuroon. Valmista puuro edellisenä iltana ja nauti aamupalaksi.

Saat tästä reseptistä gluteenittoman, kun käytät gluteenittomien kaurahiutaleiden lisäksi myös gluteenitonta kauravalmistetta. Oatlyn tuote on erittäin vähägluteeninen.

Ainesosat

1 banaani
1 dl kaurahiutaleita
1 dl kauravalmistetta
ripaus tummaa kaakaojauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, gluteeniton kaura, vesi, kaura (vilja), perunatärkkelys(jauho), rapsiöljy, peruna (juures), E341, E170, omenahappo, maitohappo, ruokasuola, E101, kaakaojauhe, kaakaovoi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
1
kpl

1. Jätä banaanista pala kuoren sisään ja muusaa loput haarukalla.

2. Sekoita banaanin joukkoon muut ainekset.

3. Anna levätä jääkaapissa yön yli. Pilko kuoreen jätetty banaani viipaleiksi ja levitä puuron koristeeksi.