Makeat piparit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Rapeat ja ohuet kauralastut maistuvat kahvipöydässä. Kokeile paistaa ensin pari lastua, jotta näet, leviääkö taikina liikaa. Lisää taikinaan kokeilun jälkeen tarvittaessa lisää jauhoja.
Ainesosat
75 g | maidotonta margariinia |
2 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
0,75 dl | gluteenitonta kaurajauhoa |
2 dl | sokeria |
0,25 dl | siirappia |
0,5 tl | leivinjauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, siirappi, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
50
kpl
1. Sulata rasva. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
2. Pyörittele taikinasta pieniä palloja leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä reilusti väliä, koska pikkuleivät leviävät uunissa.
3. Paista 175-asteisessa uunissa n. 6 minuuttia. Jäähdytä.