Kaurateeleivät riisijuomalla resepti

Kaurateeleivät
Suolaiset leivät

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Helpot gluteenittomat, maidottomat ja munattomat kaurateeleivät. Halutessasi voit vaihtaa gluteenittoman kauran tilalle myös muita hiutaleita ja jauhoja.

Ainesosat

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl siirappia
2 rkl sulatettua maidotonta margariinia
1,5 dl riisijuomaa
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, siirappi, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, merisuola

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Sekoita kuivat aineet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

2. Jaa taikina uunipellille leivinpaperille neljään kekoon ja tasoita pyöreiksi leiviksi. Pistele haarukalla leipien pintaan muutama reikä.

3. Paista 225-asteisessa uunissa n. 10-15 minuuttia. Tarjoa heti lämpimänä.