Suolaiset leivät
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Helpot gluteenittomat, maidottomat ja munattomat kaurateeleivät. Halutessasi voit vaihtaa gluteenittoman kauran tilalle myös muita hiutaleita ja jauhoja.
Ainesosat
2 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
2 dl | gluteenitonta kaurajauhoa |
2 tl | leivinjauhetta |
0,5 tl | suolaa |
1 rkl | siirappia |
2 rkl | sulatettua maidotonta margariinia |
1,5 dl | riisijuomaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, siirappi, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, merisuola
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Sekoita kuivat aineet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Jaa taikina uunipellille leivinpaperille neljään kekoon ja tasoita pyöreiksi leiviksi. Pistele haarukalla leipien pintaan muutama reikä.
3. Paista 225-asteisessa uunissa n. 10-15 minuuttia. Tarjoa heti lämpimänä.