
Ruokavalio
Kontaminaatioriskit
Helppo tarjottava syntyy ruokavalioon sopivista hedelmäpaloista, cocktailtikuista ja puolikkaasta melonista. Voit kovertaa tarjoilutelineenä toimivan melonin hedelmälihan varoen pois ja kuutioida tikkujen päähän tai syödä melonin myöhemmin erikseen. Voit koostaa hedelmiä väreittäin, kuten tässä reseptissä. Kokeile myös oransseja hedelmätikkuja cantaloupemelonista, persimonista ja mandariinista.
Samalla idealla voit koota marjatikkuja mansikoista, pensasmustikoista ja karviaisista tai kasvistikkuja paprikasta, kirsikkatomaateista ja kurkusta.
Ainesosat
0,5 | hunajameloni |
1 | nektariini |
1 | banaani |
1 purkki (230g/140 g) | säilykeananaspaloja |
Lisäksi: | |
cocktailtikkuja |
Valmistusohje
1. Aseta puolikas meloni leikkauspinta alaspäin tarjoilulautaselle.
2. Kuori ja halkaise nektariini. Poista kivi ja pilko hedelmäliha suupaloiksi.
3. Kuori ja paloittele banaani. Valuta säilykeananaspurkista mehu pois.
4. Työnnä cocktailtikkuja nektariini-, banaani- ja ananaspaloihin. Paina tikut puolikkaaseen meloniin.