Keltaiset hedelmätikut resepti

Keltaiset hedelmätikut
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo tarjottava syntyy ruokavalioon sopivista hedelmäpaloista, cocktailtikuista ja puolikkaasta melonista.  Voit kovertaa tarjoilutelineenä toimivan melonin hedelmälihan varoen pois ja kuutioida tikkujen päähän tai syödä melonin myöhemmin erikseen. Voit koostaa hedelmiä väreittäin, kuten tässä reseptissä. Kokeile myös oransseja hedelmätikkuja cantaloupemelonista, persimonista ja mandariinista.

Samalla idealla voit koota marjatikkuja mansikoista, pensasmustikoista ja karviaisista tai kasvistikkuja paprikasta, kirsikkatomaateista ja kurkusta.

Ainesosat

0,5 hunajameloni
1 nektariini
1 banaani
1 purkki (230g/140 g) säilykeananaspaloja
Lisäksi:  
  cocktailtikkuja
Linkitetyt ruoka-aineet: hunajameloni, persikka/nektariini, banaani, ananas

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Aseta puolikas meloni leikkauspinta alaspäin tarjoilulautaselle.

2. Kuori ja halkaise nektariini. Poista kivi ja pilko hedelmäliha suupaloiksi.

3. Kuori ja paloittele banaani. Valuta säilykeananaspurkista mehu pois.

4. Työnnä cocktailtikkuja nektariini-, banaani- ja ananaspaloihin. Paina tikut puolikkaaseen meloniin.

Reseptiin liittyviä tuotteita