Kuskus-vihannessalaatti resepti

Kuskus-vihannessalaatti
Salaatit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ole tarkkana, kun ostat kuskusia. Monesti se on tehty vehnästä. Tässä on käytetty gluteenitonta kuskusia ja siihen on yhdistetty vihanneksia.

Ainesosat

1 punasipuli
2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
10 aurinkokuivattuja tomaattipaloja
2 dl gluteenitonta maissi-riisikuskusia
2 dl vettä
1 paprika
1 kesäkurpitsa
Linkitetyt ruoka-aineet: sipuli, auringonkukkaöljy, tomaatti, vesi, paprika (vihannes), kesäkurpitsa, maissijauho, riisijauho

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Silppua punasipuli hienoksi ja kuullota sitä pari minuuttia paistinpannulla aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä. Lisää joukkoon silputut aurinkokuivatut tomaatit.

2. Lisää joukkoon kuskus ja vesi. Kiehauta ja siirrä pannu pois levyltä. Anna seoksen imeytyä kannen alla muutama minuutti.

3. Suikaloi paprika ja paloittele kesäkurpitsa. Kasaa salaatti lautasille ja tarjoa lämpimänä. Voit myös antaa aineksien jäähtyä ja tarjota ruuan kylmänä.

Reseptiin liittyviä tuotteita