Liha-makaronilaatikko resepti

Liha-makaronilaatikko
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Valitse omaan ruokavalioon sopiva pasta ja sen kaveriksi kypsennettyä lihaa, kanaa, kalaa tai kasviproteiinia. Voit lisätä mukaan myös kasviksia ja mausteita. Laita kaikki samaan astiaan ja työnnä uuniin. Helppoa ja juuri itselle sopivaa!

Ohje: Juliana Hulkkonen

Ainesosat

2 l vettä
8 dl gluteenitonta makaronia
0,5 tl suolaa
1 sipuli
700 g naudan jauhelihaa
0,25 tl mustapippuria
0,5 tl paprikajauhetta
0,25 tl valkopippuria
0,5 tl oreganoa
0,5 tl suolaa
3 dl maidotonta "kermaa" (esim. riisistä)
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokasuola, sipuli, nauta/härkä, paprikajauhe, valkopippuri, oregano, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, soijajauho, E471, mustapippuri, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E410, E412, E418

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
8
kpl

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää makaronit ja suola sekaan. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää mausteet.

3. Laita kaikki ainekset uunivuokaan. Kaada "kerma" päälle.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.