Makaronivelli resepti

Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Vanhanajan makaronivelli maidottomana ja gluteenittomana versiona. Tarjoa lämpimänä esimerkiksi marjojen kera.

Ainesosat

6 dl kasvijuomaa (esim. riisistä)
2 dl gluteenitonta makaronia
0,25 dl vettä
1 rkl maissitärkkelystä
ripaus suolaa
1 tl sokeria
2 tl maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokasuola, ruokosokeri, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, merisuola, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, soijajauho, E471, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl

1. Kiehauta kasvijuoma kattilassa. Lisää makaronit ja keitä kypsiksi (tarkista keittoaika pakkauksesta).

2. Sekoita lasissa vesi ja tärkkelys.

3. Kaada vesi-tärkkelysseos eli suuruste ohuena nauhana kattilaan. Sekoita samalla koko ajan. Kiehauta ja mausta.