Mustikkarahka resepti

Mustikkarahka
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmiista marjamehusta valmistat helposti herkullisen rahkan. Nauti välipalaksi tai jälkiruuaksi.

Ohje: Roberts

Ainesosat

2 dl laktoositonta kuohukermaa
250 g laktoositonta maustamatonta rahkaa
1 dl mustikkajuomaa
2 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokosokeri, vesi, mustikka, omena, sitruuna, E202, keinotekoinen aromi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja marjajuoma. Mausta sokerilla oman makusi mukaan.