Paistetut banaanit resepti

Paistetut banaanit
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo jälkiruoka valmistuu nopeasti paistinpannulla. Käytä ruokavalioon sopivia ja mieluisia mausteita. Paistettujen banaanien kanssa maistuu esimerkiksi jäätelö ja sorbetti.

Ainesosat

2 banaania
1 rkl maidotonta margariinia
ripaus kanelia
0,5 tl kardemummaa
  siirappia
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, kaneli, kardemumma, siirappi, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Kuori banaanit. Viipaloi paksuhkoiksi viipaleiksi.

2. Kuumenna paistinpannulla rasvaa. Kumoa banaaninpalat pannulle ja paista välillä sekoitellen noin 5 minuuttia, kunnes palat ovat kauniin ruskeita.

3. Lisää pannulle mausteet ja pyörittele banaanipalojen joukkoon.

4. Jaa banaanit tarjoilukulhoihin. Valuta päälle siirappia.