Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tämä pannukakku on maidoton, mutta se sisältää vehnää ja kananmunaa. Se on luotu kananmunatikapuusiedätykseen reseptivinkiksi.
Tarjoile pannukakun kanssa esimerkiksi marjoja, hedelmäpaloja, hilloa tai ruokavalioon sopivaa jäätelöä.
Ainesosat
| 8 dl | kaurajuomaa |
| 3 | kananmunaa |
| 5 dl | vehnäjauhoa |
| 1 dl | sokeria |
| 0,75 tl | suolaa |
| 3 rkl | maidotonta juoksevaa margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kananmuna, vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokosokeri, ruokasuola, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, E101, rypsiöljy, gluteeniton kaura, auringonkukkaöljy, sheaöljy, kookosöljy, E471, E322/auringonkukkalesitiini, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
12
kpl
1. Sekoita nesteeseen kananmunat.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. (Halutessasi voit maustaa taikinan pienellä määrällä esim. vanilliinisokeria tai kanelia.)
3. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi.
4. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 minuuttia.
6. Tarjoa lämpimänä mieluisten täytteiden kera.

