Pasteijataikina resepti

Pasteijataikina
Suolaiset piirakat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Yksinkertainen perusohje pasteijataikinalle. Täytä haluamallasi täytteillä.

Ainesosat

1,5 dl tattarijauhoa
0,5 dl riisijauhoa
0,5 tl suolaa
2,5 dl kiehuvaa vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, vesi, tattari, riisijauho

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl

1. Sekoita jauhot ja suola. Lisää kuuma vesi ja vaivaa sekaisin.

2. Anna levätä jääkaapissa muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään.