Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Värikäs kastike sopii hyvin tagliatellen tai muun pastan kanssa. Lisäämällä kastikkeeseen herneitä, papuja tai linssejä saat ruuasta täyttävämmän.
Ainesosat
250 g | gluteenitonta pastaa esim. tagliatelle |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 rkl | öljyä |
500 g | porkkanaa |
2 dl | maidotonta ranskan"kermaa" |
2 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
2 rkl | persiljaa |
0,25-0,5 tl | suolaa |
0,5 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, valkosipuli, porkkana, persilja, ruokasuola, maissitärkkelys, kananmuna, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, E471, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, mustapippuri, vesi, soijapapu, kookosöljy, rypälesokeri, E341, E440, hapate, härkäpapu, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E200, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulisilppua öljyssä. Kuori, huuhtele ja raasta porkkanat. Lisää sipulien joukkoon. Anna pehmetä kannen alla 10 minuuttia.
3. Lisää ranskan"kerma", "juusto"raaste ja hienonnettu persilja. Anna poreilla hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.