Raejuustojälkiruoka resepti

Raejuustojälkiruoka
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Voit valmistaa helpon jälkiruuan jo etukäteen jääkaappiin. Koristele vasta juuri ennen tarjoilua. Raejuustojälkiruoka maistuu myös raikkaana välipalana.

Ainesosat

2 dl vispautuvaa soijavalmistetta
1 appelsiini
2 luumua
200 g laktoositonta raejuustoa
1 rkl sokeria
2 rkl siemensekoitusta
Linkitetyt ruoka-aineet: appelsiini, luumu, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokosokeri, kurpitsansiemen, auringonkukka/siemenet, vesi, soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, pellavansiemen

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl

1. Vatkaa soijavalmiste kevyeksi vaahdoksi.

2. Kuori ja pilko appelsiini. Pese ja pilko luumut.

3. Sekoita vaahtoon raejuusto, sokeri ja hedelmäpalat. Osan hedelmäpaloista voit jättää koristeeksi.

4. Lusikoi jälkiruoka tarjoiluastioihin. Koristele hedelmillä ja siemensekoituksella.