Rakuunasinappi resepti

Rakuunasinappi
Kastikkeet

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Voit maustaa sinapin haluamillasi mausteilla tai lisätä joukkoon esimerkiksi 2 rkl konjakkia. Ohjeella tulee 3 dl sinappia.

Ainesosat

2 dl maidotonta "kermaa" (esim. riisistä)
1 dl sinappijauhetta
1 dl fariinisokeria
0,25 dl hunajaa
2 rkl tuoretta, hienonnettua rakuunaa
1 tl kuivattua rakuunaa
0,25 tl suolaa
ripaus chilijauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: sinappi/sinapinsiemen, ruokosokeri, siirappi, rakuuna, ruokasuola, vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E410, E412, E418, hunaja, chili, mustapippuri, paprikajauhe, tomaatti, sipuli, valkosipuli

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
60
kpl

1. Mittaa "kerma", sinappijauhe, fariinisokeri ja hunaja pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa.

2. Lisää mausteet. Purkita kannelliseen astiaan. Säilytä kylmässä.