Salamipasta mantelikermalla resepti

Salamipasta mantelikermalla
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmista täyteläinen salamikastike pastalle.

Ainesosat

125 g gluteenitonta pastaa (esim. tagliatelle)
50 g salamia (sianlihasta)
2 dl manteli"kermaa"
2 valkosipulinkynttä
0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
ripaus mustapippuria
2 tl tuoretta basilikaa
Linkitetyt ruoka-aineet: sika, manteli, valkosipuli, tomaatti, basilika, maissitärkkelys, kananmuna, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, E471, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Valmista kastike paistinpannulla. Hienonna salami pieniksi palasiksi ja paista. Lisää "kerma". Anna kiehahtaa ja laske lämpöä.

3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Lisää pannulle valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, pippuri ja basilika. Anna hautua hetki. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.

4. Jaa pasta lautasille ja kaada kastike päälle.