Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmista täyteläinen salamikastike pastalle.
Ainesosat
125 g | gluteenitonta pastaa (esim. tagliatelle) |
50 g | salamia (sianlihasta) |
2 dl | manteli"kermaa" |
2 | valkosipulinkynttä |
0,5 dl | aurinkokuivattua tomaattia suikaleina |
ripaus | mustapippuria |
2 tl | tuoretta basilikaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sika, manteli, valkosipuli, tomaatti, basilika, maissitärkkelys, kananmuna, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, E471, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Valmista kastike paistinpannulla. Hienonna salami pieniksi palasiksi ja paista. Lisää "kerma". Anna kiehahtaa ja laske lämpöä.
3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Lisää pannulle valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, pippuri ja basilika. Anna hautua hetki. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
4. Jaa pasta lautasille ja kaada kastike päälle.