Salamipasta riisi"kermalla" resepti

Salamipasta riisi"kermalla"
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Valmista täyteläinen salamikastike pastalle. Saat reseptistä munattoman korvaamalla pastan ruokavalioosi sopivalla munattomalla vaihtoehdolla.

Ainesosat

125 g gluteenitonta pastaa (esim. tagliatelle)
50 g salamia (sianlihasta)
2 dl riisi"kermaa"
2 valkosipulinkynttä
0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
ripaus mustapippuria
2 tl tuoretta basilikaa
Linkitetyt ruoka-aineet: sika, valkosipuli, tomaatti, basilika, maissitärkkelys, kananmuna, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, E471, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E410, E412, E418, ruokasuola, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Valmista kastike paistinpannulla. Hienonna salami pieniksi palasiksi ja paista. Lisää "kerma". Anna kiehahtaa ja laske lämpöä.

3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Lisää pannulle valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, pippuri ja basilika. Anna hautua hetki. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.

4. Jaa pasta lautasille ja kaada kastike päälle.