Sillikaviaari resepti

Kalaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Voimakasmakuinen sillikaviaari sopii sellaisenaan tarjottavaksi keitettyjen perunoiden kanssa. Kaviaari sopii myös uuniperunoiden täytteeksi tai tumman leivän päällä. Jos raa'an sipulin maku on mielestäsi liian pistävä, kuullota sipulisilppua hetki öljytilkassa pannulla. Voit myös käyttää miedomman makuista hopeasipulia raakana.

Ainesosat

2 kananmunaa
100 g matjessillifileitä
1 pieni punasipuli
1 omenaa
0,25 tl mustapippuria
2 dl maidotonta maustamatonta "jugurttia" (esim. soijasta)
1 rkl tuoretta tilliä
Linkitetyt ruoka-aineet: kananmuna, silli, sipuli, omena, tilli, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), mustapippuri, vesi, soijapapu, rypälesokeri, maissitärkkelys, E333, E440, ruokasuola, hapate

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
7
kpl

1. Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Kaada kuuma vesi pois. Kaada tilalle kylmää vettä ja jäähdytä kananmunat.

2. Kuutio silli pieniksi kuutioiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutio omena. Kuutio keitetyt munat.

4. Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta hienonnetulla tillillä.