Suklaarouhe-kaurakeksit resepti

Suklaarouhe-kaurakeksit
Makeat piparit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Voit käyttää kekseihin myös valmiita karkkirouheita.

 

Ainesosat

125 g maidotonta margariinia
1,25 dl sokeria
1 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
0,5 dl perunajauhoja
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maidotonta suklaarouhetta
2 rkl maidotonta "kermaa" (gluteenittomasta kaurasta)
1 rkl siirappia
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, siirappi, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, kaakaopapu/massa, kaakaovoi, kaakaojauhe, E1442, E472e, E331, E415

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
40
kpl

1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon.

3. Sekoita joukkoon lopuksi "kerma" ja siirappi.

4. Nostele taikinasta kahdella lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille. Jätä tilaa leviämiselle.

5. Paista 175-asteissa uunissa n. 8-10 minuuttia.