Suklaavaahto resepti

Suklaavaahto
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo ja nopea jälkiruoka, joka muuntuu tarvittaessa vaikkapa kakun täytteeksi. Vaahto kovettuu kylmässä, eli jos teet sen kakun täytteeksi, varaa aikaa enemmän.

Ainesosat

2 dl laktoositonta vispikermaa
2,5 dl laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2-3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1-2 rkl sokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, ruokosokeri, kaakaojauhe, kaakaovoi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Vatkaa kerma vaahdoksi.

2. Lisää joukkoon vaniljakastike.

3. Sekoita vaahtoon kaakaojauhe ja sokeri.

4. Annostele valmis vaahto tarjoiluastioihin.
 
Voit koristella kakun esimerkiksi salmiakkiströsselillä (reseptikuva), suklaanapeilla tai nonparelleilla. Muista tarkistaa sopivuus ruokavalioon.

Reseptiin liittyviä tuotteita