Taitellut tortillat resepti

Taitellut tortillat
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmiista tortillaletuista saa helposti eväsleipiä. Jos pakkaat tortillat evääksi, voit sujauttaa ne kahvinkeittimen suodatinpussiin, josta ne on helppo syödä. Tortilla maistuu joko sellaisenaan tai paistettuna kuumalla pannulla 1 min/puoli. Paistettaessa tortillan maidoton juustovalmiste sulaa ja pitää taitellun tortillan hyvin kasassa.

Ainesosat

4 isoa gluteenitonta tortillaa
4 tl maidotonta margariinia
24 (mauste)kurkkuviipaletta
4-8 kinkkuviipaletta
4 maidotonta "juusto"viipaletta TAI
1 dl maidotonta "juusto"raastetta
Linkitetyt ruoka-aineet: kurkku, tapiokatärkkelys, vesi, maissijauho, E422, E415, kvinoa, amarantti/revonhäntä, E471, ruokasuola, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, luontainen määrittelemätön aromiuute, sika, E451, polydekstroosi, E407a, E300, E250, perunatärkkelys(jauho), maissitärkkelys, hiiva, etikka, E202

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Leikkaa jokaiseen tortillaan viilto laidalta keskustaan.

2. Sivele viillosta katsoen vasempaan neljännekseen margariini. Levitä toiseen kurkut ja kolmanteen kinkku. Asettele viimeiseen neljännekseen "juusto".

3. Taittele tortilla: käännä margariini kurkulle, ne yhdessä kinkulle ja lopuksi nämä kolme "juustolle".