
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmiista tortillaletuista saa helposti eväsleipiä. Jos pakkaat tortillat evääksi, voit sujauttaa ne kahvinkeittimen suodatinpussiin, josta ne on helppo syödä. Tortilla maistuu joko sellaisenaan tai paistettuna kuumalla pannulla 1 min/puoli. Paistettaessa tortillan maidoton juustovalmiste sulaa ja pitää taitellun tortillan hyvin kasassa.
Ainesosat
4 | isoa gluteenitonta tortillaa |
4 tl | maidotonta margariinia |
24 | (mauste)kurkkuviipaletta |
4-8 | kinkkuviipaletta |
4 | maidotonta "juusto"viipaletta TAI |
1 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kurkku, tapiokatärkkelys, vesi, maissijauho, E422, E415, kvinoa, amarantti/revonhäntä, E471, ruokasuola, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, luontainen määrittelemätön aromiuute, sika, E451, polydekstroosi, E407a, E300, E250, perunatärkkelys(jauho), maissitärkkelys, hiiva, etikka, E202
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Leikkaa jokaiseen tortillaan viilto laidalta keskustaan.
2. Sivele viillosta katsoen vasempaan neljännekseen margariini. Levitä toiseen kurkut ja kolmanteen kinkku. Asettele viimeiseen neljännekseen "juusto".
3. Taittele tortilla: käännä margariini kurkulle, ne yhdessä kinkulle ja lopuksi nämä kolme "juustolle".