Keitot
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tomaattipohjaisiin keittoihin saa helposti makua kasviksilla ja yrteillä. Pasta tuo keittoon ruokaisuutta. Tarjoile esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.
Ainesosat
| 1 | sipuli |
| 20 cm:n pala | purjosipulia |
| 2 | porkkanaa |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 500 g | tomaattimurskaa |
| 8 dl | vettä |
| 0,75 tl | suolaa |
| 3 dl | gluteenitonta makaronia |
| 1 tl | soijakastiketta |
| 2 tl | tomaattisosetta |
| 1 dl | tuoretta basilikaa |
| 0,25 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, purjo, porkkana, tomaatti, vesi, ruokasuola, soijapapu, basilika, rypsiöljy, maissijauho, riisijauho, E471, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja pilko purjo. Kuori ja kuutioi porkkana.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kasvikset ja kuullota 5 minuuttia.
3. Lisää tomaattimurska, vesi ja suola. Kiehauta.
4. Lisää pasta ja keitä pakkauksen ilmoittama aika.
5. Lisää soijakastike, tomaattisose, silputtu basilika ja pippuri. Kiehauta ja nauti.


