Tonnikalakastike resepti

Tonnikalakastike
Kalaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo tomaattipohjainen kastike tonnikalasta. Voit käyttää tonnikalan sijaan myös kotimaisia luonnonkalasäilykkeitä.

Ainesosat

250 g gluteenitonta pastaa esim. tagliatelle
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 purkki tonnikalaa öljyssä
500 g tomaattimurskaa
2 rkl kapriksia
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl sokeria
(0,5 tl suolaa)
Linkitetyt ruoka-aineet: sipuli, valkosipuli, tonnikala, auringonkukkaöljy, tomaatti, kapris, ruokosokeri, ruokasuola, maissitärkkelys, kananmuna, perunatärkkelys(jauho), riisitärkkelys, E471, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit kalasäilykkeen öljyssä.

3. Lisää tomaattimurska ja kala. Kuumenna. Lisää kaprikset, pippuri ja sokeri. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

4. Tarjoile pastan kanssa.