
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nopeasti valmistuvaa kulhoruokaa on helppo muokata omaan ruokavalioon sopivaksi. Valitse sopiva kypsä kala, liha tai kasviproteiini. Lisää mieluisia kasviksia tuoreina tai paistettuina. Gluteenittoman kauran tilalla voit käyttää myös riisiä tai kvinoaa. Ruokavaliosi mukaan voit lorauttaa valmiin kulhon päälle soijakastiketta tai salaatinkastiketta.
Ainesosat
3 dl | gluteenitonta kaurarouhetta |
suolaa keitinveteen | |
300 g | punakaalia |
2 | porkkanaa |
1 | iso sipuli |
1 tl | maidotonta juoksevaa margariinia |
2 prk (á 200g/150g) | tonnikalaa öljyssä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
gluteeniton kaura, ruokasuola, punakaali, porkkana, sipuli, tonnikala, auringonkukkaöljy, rypsiöljy, vesi, sheaöljy, kookosöljy, E471, E322/auringonkukkalesitiini, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Keitä gluteeniton kaura kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuori, huuhtele ja pilko porkkana ohuiksi tikuiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota rasvatilkassa paistinpannulla.
4. Jaa kypsä kaura ruokailuastioihin. Jaa kasvikset ja kala öljyineen sektoreittain kauran päälle.