Tyrni-omenapannukakku resepti

Tyrni-omenapannukakku
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Valmiita marja-hedelmäsoseita hyödyntämällä teet nopeasti maistuvan pannukakkutaikinan. Jos haluat pellillisen pannukakkua, tee ohje kaksinkertaisena. Tarjoa pannukakku esimerkiksi marjojen, hillon ja ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.

Ainesosat

1,75 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
2 rkl perunakuitujauhetta
1,5 rkl sokeria
4 dl kasvijuomaa (esim. riisistä)
60 g tyrni-omenasosetta
1 kananmuna
2 rkl öljyä
Voiteluun: öljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, tyrni, omena, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, peruna (juures), vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, merisuola, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää neste ja vatkaa joukkoon tyrni-omenasose, kananmuna ja öljy. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

3. Voitele paistovuoka (30 cm x 20 cm) öljyllä. Kaada taikina vuokaan.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.