Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Kikherneistä valmistettu hummus sopii mainiosti uuniperunoiden täytteeksi.
Ainesosat
2 | isoa uuniperunaa |
100 g | hummusta |
0,5 | punaista paprikaa |
2 rkl | ruohosipulia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
peruna (juures), paprika (vihannes), ruohosipuli, kikherne, vesi, seesami, rypsiöljy, valkosipuli, ruokasuola, sipuli, E410, E330, juustokumina, korianteri, mustapippuri, E200
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
2
kpl
1. Pese perunat ja pistele niihin haarukalla reiät. Kypsennä perunat 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
2. Avaa kuumiin perunoihin veitsellä vako. Täytä hummuksella.
3. Pilko punaista paprikaa ja ruohosipulia pieneksi silpuksi ja levitä hummuksen päälle.