Vadelma-päärynätuorepuuro resepti

Vadelma-päärynätuorepuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Voit valmistaa raikkaan tuorepuuron edellisenä iltana jääkaappiin ja nauttia aamupalaksi. Kokeile myös muilla marjoilla ja hedelmillä. Gluteeniton ja vehnätön tuorepuuro onnistuu hyvin myös tattari-, riisi- tai kvinoahiutaleista.

Ainesosat

2 säilykepäärynän puolikasta
4 dl maidotonta vanilja"jugurttia" (esim. gluteenittomasta kaurasta)
1 dl vettä
2 dl vadelmia
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
Linkitetyt ruoka-aineet: päärynä, vesi, vadelma, gluteeniton kaura, ruokosokeri, rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), E1442, E440, E418, peruna (juures), ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, vanilja, E330, E101, hapate

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
2
kpl

1. Kuutioi päärynät. Jätä halutessasi muutama pala koristeeksi.

2. Sekoita kaikki aineet keskenään.

3. Anna tekeytyä yön yli jääkaapissa. Nauti aamupalaksi.