Vadelmapannacotta resepti

Vadelmapannacotta
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kesäinen jälkiruoka pannacotta, onnistuu hyvin maidottomalla kookosvispillä ja hyytelösokeri Multilla. Kokeile ruokavalion mukaan mustikoilla tai muilla marjoilla. Reseptissä tarvittavat 0,5 dl vadelmasosetta saat kuumentamalla 50 g pakastevadelmia.

Ohjeella valmistuu 4 jälkiruoka-annosta tai 6 pienempää maisteluannosta.

Ainesosat

2,5 dl maidotonta vispi"kermaa" (esim. kookoksesta)
0,5 dl hyytelösokeri Multia
0,5 dl vadelmasosetta
0,5 tl vanilliinisokeria
Koristeluun: vadelmia
Linkitetyt ruoka-aineet: kookos, ruokosokeri, karrageeni, johanneksenleipäpuujauhe, vadelma, keinotekoinen aromi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Sekoita kattilassa "kerma", hyytelösokeri, vadelmasose ja vanilliinisokeri.

2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 30 sekuntia.

3. Kaada seos tarjoilukulhoihin. Nosta jääkaappiin hyytymään, vähintään tunniksi.

4. Koristele vadelmilla ennen tarjoilua.

Reseptiin liittyviä tuotteita