Vispipuuro välipalajuomasta resepti

Vispipuuro välipalajuomasta
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tässä vispipuurossa on käytetty marjojen sijaan välipalajuomaa. Raikas vispipuuro maistuu välipalana tai jälkiruokana vaniljakastikkeen kanssa.

Ohje: Roberts

Ainesosat

6 dl vettä
2 purkkia (á 100 ml) puolukka-karpalojuomaa
6 rkl sokeria
1,25 dl mannasuurimoita
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokosokeri, vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, puolukka, karpalo, omena, viinirypäle/rusina, sitruuna, E202

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta vesi ja juoma. Mausta sokerilla.

2. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan nesteeseen ja anna kypsyä hiljalleen 5-10 minuuttia. Sekoita välillä. Jäähdytä.

3. Vatkaa sähkövatkaimen täydellä teholla vaahdoksi.

Reseptiin liittyviä tuotteita