Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Piparimurut yllättävät lanttulisäkkeessä. Ne tuovat annokseen mukavasti rapeutta, makeutta ja mausteita.
Ainesosat
500 g | lanttua |
8 dl | vettä |
2 | sipulia |
25 g | maidotonta margariinia |
2 rkl | sokeria |
1,5 rkl | tuoretta rosmariinia |
0,5 dl | gluteenittomia piparkakun muruja |
Linkitetyt ruoka-aineet:
lanttu, vesi, sipuli, ruokosokeri, rosmariini, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisijauho, rapsiöljy, E100, E160b, siirappi, perunatärkkelys(jauho), maniokki/tapioka, maissijauho, kaneli, neilikka, inkivääri, tattari, E500/ruokasooda (leivinjauhe)
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
5
kpl
1. Kuori lantut. Leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi.
2. Kiehauta vesi. Lisää lantut ja keitä 10 minuuttia. Lanttujen kuuluu jäädä vielä hieman raaoiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli.
4. Kuumenna rasva pannulla. Lisää lantut, sipuli ja sokeri. Paista, kunnes lantut ovat kypsiä ja saaneet paistoväriä. Tähän menee 10-15 minuuttia, riippuen lanttupalojen koosta.
5. Lisää rosmariini ja piparimuru. Tarjoile heti.