Yrtti-piparilantut resepti

Yrtti-piparilantut
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Piparimurut yllättävät lanttulisäkkeessä. Ne tuovat annokseen mukavasti rapeutta, makeutta ja mausteita.

Ainesosat

500 g lanttua
8 dl vettä
2 sipulia
25 g maidotonta margariinia
2 rkl sokeria
1,5 rkl tuoretta rosmariinia
0,5 dl gluteenittomia piparkakun muruja
Linkitetyt ruoka-aineet: lanttu, vesi, sipuli, ruokosokeri, rosmariini, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisijauho, rapsiöljy, E100, E160b, siirappi, perunatärkkelys(jauho), maniokki/tapioka, maissijauho, kaneli, neilikka, inkivääri, tattari, E500/ruokasooda (leivinjauhe)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
5
kpl

1. Kuori lantut. Leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi.

2. Kiehauta vesi. Lisää lantut ja keitä 10 minuuttia. Lanttujen kuuluu jäädä vielä hieman raaoiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli.

4. Kuumenna rasva pannulla. Lisää lantut, sipuli ja sokeri. Paista, kunnes lantut ovat kypsiä ja saaneet paistoväriä. Tähän menee 10-15 minuuttia, riippuen lanttupalojen koosta.

5. Lisää rosmariini ja piparimuru. Tarjoile heti.