Biokia Luomu Mustikkajauhe

Biokia Luomu Mustikkajauhe
Jälkiruuat
Makeat kakut
Makeat piirakat
Makeat pullat ja muffinsit
Makeat piparit
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Mausteet, yrtit ja leivonnan apuaineet

Tuottaja

Biokia

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Kokonaisena kuivatuista luomumustikoista valmistettu mustikkajauhe sisältää marjojen ravintoaineet ja mahtavan maun tiivistetyssä muodossa. Jo ruokalusikallisesta saat suositusten mukaisen päivittäisen marja-annoksen. Lisää vaikka jogurtin, puuron tai rahkan joukkoon tai käytä jälkiruokiin ja leivontaan.

Runsaskuituinen. Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita.

Ruokalusikallinen jauhetta vastaa lähes 1,5 dl tuoreita mustikoita. Suositeltava päiväannos 2 rkl jauhetta. Pakkaus sisältää n. 20 ruokalusikallista. Pakkauskoko: 30 g (kuvassa) tai 150 g.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Mustikan ravintosisältö on moniin marjoihin verrattuna erinomainen. Biokia luomumustikkajauhe on jauhettu kokonaisista marjoista, jotka on kuivattu hellävaroin matalassa +42-46 C:n lämpötilassa, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Biokian luomumustikkajauhe sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina. Raaka-aineen antioksidanttipitoisuutta kuvaava ORAC-arvo on mustikalla 65 000, kun se esimerkiksi kuivatulla gojimarjalla on 18 500 ja mantelilla 4 500. Antioksidantit ovat hyvää tekeviä yhdisteitä, jotka ovat välttämättömiä elimistön terveenä säilymiselle.

Ainesosat

100 % Suomalainen luomumustikka (Vaccinium myrtillus)

Linkitetyt ruoka-aineet:
mustikka,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1375
kJ / 328kcal
Rasva
6,7
g, josta tyydyttynyttä
0,6
g
Hiilihydraatit
50
g, josta sokereita
37
g
Proteiini
5,6
g
Suola
0
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 23 g