Biokia Luomu Puolukkajauhe

Biokia Luomu Puolukkajauhe
Jälkiruuat
Makeat kakut
Makeat piirakat
Makeat pullat ja muffinsit
Makeat piparit
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Mausteet, yrtit ja leivonnan apuaineet

Tuottaja

Biokia

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Kokonaisena kuivatuista luomupuolukoista valmistettu puolukkajauhe sisältää marjojen ravintoaineet ja mahtavan, kirpakan maun tiivistetyssä muodossa. Jo ruokalusikallisesta saat suositusten mukaisen päivittäisen marja-annoksen. Lisää Biokia puolukkajauhetta vaikka jogurtin, puuron tai rahkan joukkoon tai käytä jälkiruokiin ja leivontaan.

Runsaskuituinen. Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita.

Ruokalusikallinen jauhetta vastaa noin 1 dl tuoreita puolukoita. Pakkaus sisältää noin 4 ruokalusikallista jauhetta. Pakkauskoko 30 g (kuvassa) ja 150 g.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Biokia luomu puolukkajauhe on jauhettu kokonaisista marjoista, jotka on kuivattu hellävaroin matalassa +42-46 C:n lämpötilassa, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Biokia luomu puolukkajauhe sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on kaliumin lähde. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium puolestaan edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina. Puolukka sisältää useita eri antioksidantteja. Raaka-aineen antioksidanttipitoisuutta kuvaava ORAC-arvo on puolukalla 38 000, kun se esimerkiksi kuivatulla gojimarjalla on 18 500 ja mantelilla 4 500. Antioksidantit ovat hyvää tekeviä yhdisteitä, jotka ovat välttämättömiä elimistön terveenä säilymiselle.

Ainesosat

100 % Suomalainen luomupuolukka (Vaccinium vitis-idaea).

Linkitetyt ruoka-aineet:
puolukka,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1417
kJ / 338kcal
Rasva
3,9
g, josta tyydyttynyttä
0,2
g
Hiilihydraatit
62
g, josta sokereita
47
g
Proteiini
3,4
g
Suola
0
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 15,4 g