Halva Gluteeniton Kauralaku 200 g

Suolaiset ja makeat naposteltavat

Tuottaja

Oy Halva Ab

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Ensimmäinen täysin gluteeniton lakritsimme Kauralaku on rantautui vuoden 2022 alussa hyvin varusteltuihin elintarvikemyymälöihin, Halvan tehtaanmyymälöihin ja www.laku.fi verkkokauppaan.

Maku on tuttu Halvan maukas lakritsi, jossa lakritsin viljasta 100% on kotimaista kauraa ja se on myös vegaaneille sopiva herkku. Kaura on luontaisesti gluteeniton ­vilja, joten se sopii usein keliaakikoille, kunhan se on valmistettu erillään muista viljoista. Tällaista kauraa kutsutaan puhdaskauraksi. Suomalainen kaura on laadukasta: siinä on runsaasti beetaglukaania ja proteiinia, ja rasvan laatu on erittäin hyvä.

- Kahden vuoden tuotekehitystyön lopputuloksena löytyi vihdoin avain onnistumiseen ja saimme odotetun uutuustuotteemme gluteenittoman Kauralakun markkinoille. Emme halunneet tinkiä Halvan maukkaan lakritsin mausta, joten olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen toimitusjohtaja Jean Karavokyros toteaa.

Tuote sai kuluttajien suosion, vahva suositus!

Ainesosat

FI: KAURALAKRITSI

Sokerisiirappi, gluteeniton KAURAJAUHO, sokeri, perunatärkkelys, lakritsiuute (alkuperä: ei-EU), kosteudensäilyttäjä (sorbitolisiirappi), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromi, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

SE: HAVRELAKRITS

Sockersirap, glutenfri HAVREMJÖL, socker, potatisstärkelse, lakritsextrakt (ursprung: icke-EU), fuktighetsbevarande medel (sorbitolsirap), förtjockningsmedel (xantangummi, guarkärnmjöl), konserveringsmedel (kaliumsorbat), arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

EN: OAT LICORICE

Sugar syrup, gluten free OAT FLOUR, sugar, potato starch, licorice extract (origin: non-EU), humectant (sorbitol syrup), thickeners (xanthan gum, guar gum), preservative (potassium sorbate), flavour, glazing agent (carnauba wax).

DE: HAFER LAKRITZE

Rohrzucker- und Zuckerrübensirup, glutenfrei HAFERMEHL, Zucker, Kartoffelstärke, Süβholzextrakt (Ursprung: Nicht-EU), Feuchthaltemittel (Sorbitolsirup), Verdickungsmittel (Xanthangummi, Guarkernmehl), Konservierungsmittel (Kaliumsorbat), Aroma, Überzugsmittel (Carnaubawachs).

DA/NO: HAVRE LAKRIDS/ LAKRIS

sukkersirup, glutenfri HAVREMEL, sukker, kartoffelstivelse/ potetstivelse, lakridsekstrakt (oprindelse: ikke-EU), fugtighedsbevarende middel/ fuktighetsbevarer (sorbitolsirup), fortykningsmiddel (xanthangummi, guargummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), arom, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, gluteeniton kaura, perunatärkkelys(jauho), lakritsikasvi, E420, E412, E415, E202, E903,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1395
kJ / 333kcal
Rasva
1,2
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
77
g, josta sokereita
63
g
Proteiini
2,9
g
Suola
0,34
g
Lisätietoja: