
Gluteeniton|Kananmunaton|Laktoositon|Maidoton|Vegaaninen
Kymppi Lanttulaatikko on perinteisen joulupöydän klassikko. Työläät vaiheet, kuten kuoriminen ja pilkkominen, keittäminen ja soseuttaminen on tehty valmiiksi. Eikä paistamiseenkaan kulu aikaa, sillä lämmitys riittää. Vinkki! Sekoita sulanut lanttulaatikko hyvin ja kaada voideltuun vuokaan. Kuumenna ohjeen mukaan.
Säilytys ja käyttöohje:
Säilytys pakasteena. Säilyy -18 asteessa pakkauksessa ilmoitettuun parasta ennen -päivämäärään saakka. Säilyy jääkaapissa (+5) enintään 10vrk.
Sulata jääkaapissa yön yli (noin 12 tuntia).
Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Valmistusohje: Kuumenna uunissa ilman kantta +175 °C noin 40 min. Mikrossa lautaselle annosteltuna noin 2 min.
Huom! Kuumennusaika on ohjeellinen.