Oatly iKaffe 1l

Oatly iKaffe 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote). Tuotetta saatavissa myös 500 ml pakkauksessa.

Olet siis barista? Hienoa. Tämä barista-kaurajuoma perustuu nestemäiseen kauraan. Ja se tarkoittaa, ettei juoma ole liian makeaa eikä liian raskasta. Se on erinomaisen vaahdotettavaa, mutta niin, että voit itse säädellä vaahdon tiiviyttä. Ihan sen mukaan, millaisilla sydän- ja lehtikuvioilla haluat baristataidoillasi briljeerata. Kokeile, jotta näet.
Et ole barista? Hienoa sekin. Lämmitä tätä barista-kaurajuomaa astiassa, vaahdota se sopivaksi ja kaada itsellesi latte – ilman maitoa. Ja jos latte ei kiinnosta, sinun on ehkä hyvä tietää, että tämä tuote maistuu aivan yhtä mahtavalta suoraan juotuna, granolassasi tai vaikkapa ruoanlaitossa. Mutta ei kerrota baristoille, eihän?

Tämä on ylivoimainen premium-tuotteemme, joka maistuu käsittämättömän hyvälle jo sellaisenaan ja käyttäytyy täydellisesti, kun sitä vaahdotetaan. Ja mikäli sattuisit nauttimaan kahvisi lähes mustana, pienellä maitotilkalla, tämä sopii siihenkin erinomaisesti, juoksettumatta. Löytyykö teenjuojia? Et ehkä halua tehdä teekutsuistasi vaahtobileitä, mutta et myöskään halua, että maito juoksettuu juomaasi. No, nyt sinun ei tarvitse murehtia enää. Ja mihin tämän tuotteen salaisuus perustuu? Se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Meidän on pitänyt lisätä hieman happamuudensäätöainetta, jotta iKaffe toimisi oikealla, ammattibaristojen vaatimalla, tavalla. Voit luottaa siihen, että kaikki aineet, jotka päätyvät tuotteisiimme, on valittu äärimmäisellä tarkkuudella ja ne on tieteellisissä tutkimuksissa turvallisiksi todettuja. Kaikki on kasvipohjaista ja ympäristöä säästävää, eivätkä tuotteet sisällä mitään geenimuunneltua.

Barista-versio ammattilaisille. Barista-versio myös ei-ammattilaisille. Vaahdotettava, siis ihan oikeasti vaahdotettava. Lämmitä sitä, vaahdota sitä ja nauti heti. Luota meihin tässä.

Bonus Info: Kalium 222 mg (11 %**), Fosfori 110 mg (16 %**)

Ainesosat

Vesi, kaura 10 %, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kalsiumkarbonaatti, suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12), kaliumjodidi.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E450, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
247
kJ / 59kcal
Rasva
3,0
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
6,6
g, josta sokereita
4,0
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g