Oatly iMat Fraiche 200ml

Oatly iMat Fraiche 200ml
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote). Tuotetta saatavissa myös 500 ml pakkauksessa.

Ihan h******n fraichea. Saako niin sanoa? Toivottavasti. No, itse asiassa et voi lausua tuota sanaa, koska ***-merkit eivät ole lausuttavissa. Toisaalta, kirjoitettuna niissä on järkeä. Joka tapauksessa, olemme innoissamme tästä tuotteesta. Se on melkein kuin creme fraiche, mutta käytimmekin kerman sijasta kauraa tarjotaksemme sinulle vähän erilaisen version yhdestä maailman monipuolisimmasta modernin keittiön ruoka-aineista. Hienoja kauroja, jotka saavat kaiken, mitä teet, maistumaan mahtavalta.

Se on fraiche ilman kermaa! Miljoonat ihmiset ovat kyselleet tällaisen tuotteen perään jo vuosien ajan ja nyt se on täällä. Olemme tehneet todella paljon töitä sen eteen, että tuotteemme käyttäytyy yhtä mahtavasti kuin perinteinen creme fraiche, mutta ilman sitä kermaa. Se sisältää 15 % rasvaa, josta vain 6,4 % on tyydyttynyttä. Sitten on vielä yksi juttu, josta emme voi kertoa, mutta tiedät kyllä, mitä tarkoitamme, kunhan maistat tuotetta.

Jotta kermassamme olisi ihana kuohkea koostumus ja maku, meidän on käytettävä kasvipohjaista tyydyttynyttä rasvaa. Toisin sanoen, tarvitsemme jostain tyydyttynyttä rasvaa, joka ei pohjaudu eläimeen. Olemme tutkineet ja analysoineet asiaa todella perinpohjaisesti, kaikki näkökulmat huomioonottaen, jotta saisimme mahdollisimman laadukkaan tuotteen, joka on sekä terveellistä että kestävää luonnon kannalta. Päädyimme käyttämään rapsiöljyä sekä kokonaan kovetettua kookos- ja rapsiöljyä.

Menihän siinä aika, että saimme kaiken toimimaan, mutta nyt se on täällä. Käytä aivan kuin creme fraichea, ilman kerma-osuutta. Käyttäytyy todella ammattimaisesti sekä lämpimissä että kylmissä aterioissa.
 

Ainesosat

Hapatettu kaurapohja (vesi, kaura, hapate), rapsiöljy, kovetettu kookos- ja rapsiöljy, perunatärkkelys, emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (E407), happo (omenahappo, maitohappo), kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatti.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), hapate, rapsiöljy, kookosöljy, rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), E472e, E407, omenahappo, maitohappo, E170, E341,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
735
kJ / 176kcal
Rasva
15
g, josta tyydyttynyttä
6,4
g
Hiilihydraatit
9,1
g, josta sokereita
4,1
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0,01
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 1,0 g