Oatly Kaurajuoma Appelsiini Mango 1l

Oatly Kaurajuoma Appelsiini Mango 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Leikitäänpä ajatuksella, että et ole aivan varma ajatuksesta juoda kauraa. Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyvä neuvo: kokeilepa Kaurajuoma Appelsiini Mangoa. Koska se sisältää sekä hedelmää että kauraa, on se pikemminkin kuin virkistävä smoothie. Tai ehkä tilanne onkin päinvastoin: rakastat juoda kauraa, mutta karsastat hedelmiä.

Sinun ei tarvitse pohtia, että koska tätä oikein ”sopii” juoda, sillä tätä sopii juoda koska tahansa. Starttina aamiaiselle, maailman ehkä helpoimpana välipalana tai luksusjuomana tavallisella tiistaiaterialla. Ja mikäli joskus sattuisi käymään niin, ettei se ihan passannutkaan, niin seuraavalla kerralla sitten tiedät. Ja osaat välttää sitä, minkä kanssa se ei sovi. Näin me tuumimme.

Olemme makeuttaneet tätä kaurajuomaa fruktoosilla ja lisänneet joitakin makuaineita ja hieman sitruunahappoa. Miksi? Jotta saisimme sen maistumaan juuri niin hyvältä kuin se maistuu. Tuotteisiimme ei päädy mitään ilman hyvää syytä. Jos käytämme lisäainetta, johtuu se siitä, että emme olisi saaneet tuotteesta yhtä hyvää ilman sitä.

Hedelmäinen aamiainen, täyttävä välipala. Ei maitoa, ei soijaa. Alku (tai jatko) kauraelämällesi. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattua pakkausta säilytetään jääkaapissa.

Ainesosat

Kaurapohja (vesi, kaura 10 %), appelsiinimehu* 8 %, fruktoosisiirappi, mangosose* 1 %, mangomehu* 1 %, happo (sitruunahappo), aromi, väriaine (beetakaroteeni). *Tiivisteestä.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), appelsiini, fruktoosi, mango, mango, E330, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
229
kJ / 55kcal
Rasva
0,5
g, josta tyydyttynyttä
0,1
g
Hiilihydraatit
11
g, josta sokereita
8,9
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g