Oatly Ruokaan 1l

Oatly Ruokaan 1l
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Jos tällä tuotteella olisi slogani, se menisi jotenkin näin: ”Nyt kaikki voivat syödä samasta padasta”. Mitäs pidät? Mikäli kirjoittajan ovela sanavalinta ei tee sinuun vaikutusta, ajattelepas sitä näin: joukko ystävyksiä tai perheenjäseniä kokoontuu yhteen päivälliselle. Yksi on laktoosi-intolerantikko, kaksi on kasvissyöjiä, yksi on vegaani, yksi rakastaa lihaa ja toinen taas ei halua olla missään tekemisissä minkään kanssa, mikä on peräisin lehmästä. Mitä teet? Neljä erillistä ruokalajia? Aivan, mietipä, jos olisi olemassa ruokakerma, joka ei sisältäisi lainkaan kermaa, mutta maistuisi siltä. Se helpottaisi niin paljon pyrkimystäsi miellyttää kaikkia vieraitasi (jotka eivät ole vielä tajunneet, miten synkronoida prioriteettejaan ennen kuin astuvat taloosi). No, sellainen tuote on nyt olemassa.

Kokeile tätä tuotetta. Vie kotiin ja vispaa jotain perheellesi. Äläkä kerro, että korvasit vanhan tutun kerman iMatilla. Melko varmasti he eivät huomaa mitään eroa. Tässä muutama tekninen yksityiskohta: 13 % rasvaa rapsiöljystä, josta ainoastaan 1,5 % on tyydyttynyttä. Ennen kun lopetamme, todettakoon, että tätä tuotetta on todella helppo käyttää ja sitä voi myös kuumentaa. Okei, nyt voimme lopettaa.

Tähän tuotteeseen on lisätty muutamia lisäaineita siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme, että tuote toimii yhtä hyvin kuin normaali kerma. Ja jos se niin tekee, yhä useampi ihminen tajuaa, että kyse ei ole mistään kompromissista. Ja että se hyöty, mikä aiheutuu kaurasta ja tyydyttyneen rasvan alhaisesta määrästä* on paljon tärkeämpää kuin lisäaineiden käyttö. Sinun on kuitenkin hyvä tietää, että pähkäilemme jatkuvasti sitä, miten onnistuisimme säilyttämään tuotteen sellaisena kuin nyt, mutta ilman lisäaineita. Ennen kuin onnistumme siinä, olemme joka tapauksessa rajoittaneet lisäaineiden käytön minimiin.

Sopii hyvin vegaaneille ja heidän ei-vegaaneille kavereilleen. Käytä aivan kuin kermaa. Superhelppo käyttää. Voit kuumentaa sitä kiehumispisteeseen.

Ainesosat

Kaurapohja (vesi, kaura 10 %), rapsiöljy, emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (E415), jodioitu suola.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E472e, E415, ruokasuola,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
600
kJ / 143kcal
Rasva
13
g, josta tyydyttynyttä
1,6
g
Hiilihydraatit
5,8
g, josta sokereita
3,6
g
Proteiini
0,9
g
Suola
0,11
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g