Oatly Ruokaan 250ml

Oatly Ruokaan 250ml
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Annas kun kerron nopeasti. Tämä iMat-tölkki on aivan kuin yhden litran tölkki, paitsi että se on pienempi. Siinä on ihan samat edut, eli se sopii täydellisesti vegaaneille, lihansyöjille, laktoosi-intoleranteille, laktoosista pitäville, ihmisille, jotka haluavat syödä terveellisesti* ja ihmisille, jotka viis veisaavat terveysaspekteista ja haluavat vain, että ruoka maistuu mahtavalle. Se on vain pienempi pakkaus, joka sopii pienille perheille, pieniin juhliin ja aterioihin. Todella näppärä. Sitä käytetään kerman sijaan.

Kokeile tätä tuotetta. Kanna sitä kotiin ja vispaa jotain perheellesi. Äläkä kerro, että vaihdoit kerman iMatiin. Melko varmasti he eivät huomaa mitään eroa. Tässä muutama tekninen yksityiskohta: 13 % rasvaa rapsiöljystä, josta ainoastaan 1,5 % on tyydyttynyttä rasvaa*.

Tähän tuotteeseen on lisätty muutamia lisäaineita siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme, että tuote toimii yhtä hyvin kuin normaali kerma. Ja jos se niin tekee, yhä useampi ihminen tajuaa, että kyse ei ole mistään kompromissista. Ja että se hyöty, mikä aiheutuu kaurasta ja tyydyttyneen rasvan alhaisesta määrästä on paljon tärkeämpää kuin lisäaineiden käyttö. Tuotteisiimme ei lisätä mitään ilman hyvää syytä. Pyrimme karsimaan kaiken tarpeettoman. Se tarkoittaa, että jos käytämme lisäainetta, se johtuu siitä, että emme pysty tekemään tuotetta ilman sitä. Kaikki aineet, joita käytämme tuotteissamme, on valittu äärimmäisellä tarkkuudella ja ne on tieteellisissä tutkimuksissa turvalliseksi todettuja. Kaikki on kasvipohjaista, emmekä koskaan käytä maitoa, soijaa tai mitään geenimuunneltua. Siis korostettakoon vielä: ei geenimuunneltua, ikinä.

Käytä kerman sijaan, täysin samalla tavalla. Superhelppo käyttää. Voi kuumentaa kiehumispisteeseen saakka. Säilytä jääkaapissa.

Ainesosat

Kaurapohja (vesi, kaura 10%), rapsiöljy, emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (E415), jodioitu suola.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E472e, E415, ruokasuola,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
600
kJ / 143kcal
Rasva
13
g, josta tyydyttynyttä
1,6
g
Hiilihydraatit
5,8
g, josta sokereita
3,6
g
Proteiini
0,9
g
Suola
0,11
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g