Oatly Vaniljakastike

Oatly Vaniljakastike
Jälkiruuat
Maidon kaltaiset valmisteet
Mausteet, yrtit ja leivonnan apuaineet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Tämä on vaniljakastike 2.0! Olemme parantaneet reseptiä ja tehneet siitä vielä entistäkin helpommin ihanan ilmavaksi vispautuvaa. Sellaista, joka näyttää täydelliseltä kuvissa mustikkapiirakan kanssa (tai omenapiirakan tai mitä nyt haluatkaan vaniljakastikkeesi kera syödä). Puhumattakaan siitä, kuinka täydelliseltä se maistuu.

Jotta se olisi vispattuna ekstrakuohkeaa ja ihanaa olemme vaihtaneet rasvan (= sinänsä hyvä asia), mikä samalla on tehnyt kastikkeesta vispaamattomana hieman ohuempaa (= ei niin hyvä juttu riippuen siitä, millaisena vispaamattoman vaniljakastikkeesi haluat). Etsittyämme pitkään ei-eläinperäistä rasvaa ja tutkittuamme kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot päädyimme käyttämään rapsiöljyä sekä kokonaan kovetettua kookos- ja rapsiöljyä.

Olemme myös sujauttaneet sekaan hieman sokeria ja makuaineita. Tai ”sujauttaa” on väärä sana, lisäsimme ne ihan tarkoituksella, ja täsmälleen vain sen verran, että vaniljakastikkeesta tulee juuri niin hyvää, kun sinä (ja me) haluamme sen olevan.

Täysin maidoton, soijaton ja riisitön. Käytä sellaisenaan tai vispaa tuplasti kuohkeammaksi. Yksi parhaista asioista, mitä voi olla – mutta siitähän olimmekin jo yhtä mieltä.

Ainesosat

Kaurapohja (vesi, kaura 10%), sokeri, kokonaan kovetettu kookos- ja rapsiöljy, emulgointiaine (E472b, E472e), vanilja-aromi, stabilointiaine (E415), jodioitu suola, väriaine (beetakaroteeni).
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), ruokosokeri, kookosöljy, rapsiöljy, E472b, E472e, vanilja, E415, ruokasuola, E160a,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
700
kJ / 167kcal
Rasva
11
g, josta tyydyttynyttä
6,2
g
Hiilihydraatit
16
g, josta sokereita
13
g
Proteiini
0,9
g
Suola
0,14
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g