

Semper gluteeniton Pasta Sedani valmistetaan Italiassa, Toscanassa. Sen valmistetaan perinteisellä Al bronzo -menetelmällä, jossa käytetään pronssista valettua valssia. Sen ansioista pastan pinta jää karheaksi ja kastikkeen maut imeytyvät mainiosti pastaan. Pasta Sedani on parhaimmillaan täyteläisten juustokastikkeiden ja ehkä esim. herkkusienien ja papujen kera?
- Luomupastaa, valvontajärjestelmä KRAV
- Sopii vatsaystävälliseen low FODMAP -ruokavalioon
- Keitä runsaassa määrässä miedosti suolattua vettä 11–13 minuuttia.
- Kaikki Semper pastat täyttävät EU:n gluteenittomille tuotteille asetetut vaatimukset.
Voi sisältää pieniä jäämiä soijaa.
Tuotteen koostumus voi muuttua. Pakkauksen ainesosaluettelossa on aina ajantasalla oleva koostumustieto.
Ainesosat
100 % luomu täysjyväriisijauho. Voi sisältää pieniä jäämiä soijaa.
Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkista ainesosaluettelo aina pakkauksesta.